Vesti

Futsal-Pobede Ekonomca i N.Pazara

Startovao je i novi šampionat Srbije u futsalu,a u prva dva meča pobede su slavile ekipe Ekonomca i Novog Pazara.Šampionski sastav iz Kragujevca je bio ubedljiv u meču sa gostima iz Vrbasa,ekipom “Letećeg Holanđanina” i slavio rezultatom 5-0.

Pred oko 500 svojih navijača,futsaleri Ekonomca su meč rešili već u prvom poluvremenu kada su golovima Matijevića,Pavlovića i Ivankovića stekli prednost od tri gola.U drugom delu pobedu su svojim golovima potvrdili još jednom Ivanković i Pavlović.

EKONOMAC: MOMČILOVIĆ , MATIJEVIĆ , PAVLOVIĆ , RAMIĆ , RADOVANOVIĆ, Avramović, Rakić, Rnić, Jovanović, Stojković, Ivanković, Aleksić, Ristić.

LETEĆI HOLANĐANIN: BELjANSKI , PEROVIĆ , ŽIVKUCIN , SAMARDžIĆ , NOVAKOVIĆ, Jakšić , Bodonji, Đurđevac , Peković, Đurović (kap.).

Pred oko 800 ljubitelja futsala u Hali “Breza” domaći sastav Metalac Kolorado nije uspeo da savlada razigrane goste iz Novog Pazara koji su slavili sa ubedljivih 5-2.

Iako je domaći sastav prvi poveo golom Nikolića,gosti su preokrenuli rezultat u prvom delu preko Bojovića i Micića,da bi u drugom delu još tri gola za N.Pazar postigli Bojović 2,i Sadović,a za Metalac Milanković.

METALAC KOLORADO-TEOFILOVIĆ,MILANKOVIĆ,PETROVIĆ,JOVANOVIĆ,STOJKOVIĆ,Petrović,Vukašinović,Pajić,Maksimović,Lazarević,Spasojević,Nikolić,Radonjić,Lalić.

NOVI PAZAR-RAĐLJANIN,REŠOVIĆ,CVETANOVIĆ,STUPLJANIN,MUTAVDŽIĆ,Mujević,Bojović,Slavković,Sadović,Camić,Bihorac,Karišik,Micić.