Vesti

Goleada “Čuke” protiv Bačke

03.03.2018.

Fudbaleri Čukaričkog upisali su novu pobedu u Super ligi Srbije, pošto su u 25. kolu savladali OFK Bačku rezultatom 5:0 (3:0).

Igrao se 14. minut kada se rezultat na semaforu prvi put promenio. Drinčić je centrirao iz kornera, a Kopitović je najbolje skočio i matirao Jevrića.

Ovusu je prošao po levoj strani  u 31 .minutu, ostavio loptu na ”tacni” za saigrača, a Bojić je sa pet metara ubacio loptu u mrežu.

Najlepši momenat utakmice viđen je u 41. minutu. Bogosavac je fauliran na nekih 20-22 metra od gola Jevrića, loptu je namestio kapiten Drinčić i poslalo je direktno u mrežu. Šutirao je iskusni vezista u golmanovu stranui izmamio aplauze sa tribina.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Čukarički je povisio prednost.Stevanović je  51. minutu centrirao s desne strane, a Bojić je u padu, glavom, zatresao mrežu za 4:0.

67. minut i novi gol Petra Bojića. Verovatno i najlepšeg od tri, koliko je zamenik kapitena Čuke postigao danas. Belaković je dobio loptu od Drinčića, probio po desnoj strani, a Bojić volejom sa nekih sedam, osam metara zatresao mrežu.

ČUKARIČKI: Kirovski, Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Drinčić,
Zorić, Stojanović, Ovusu, Belaković (Mudrinski 68), Bojić (Milojević 68)

BAČKA: Jevrić, Dimitrijevič, Tasić, Ilić, Bjeloš (Varga 70), Švonja,
Bajić, Radinović (Luković 53), Šarac (Bajić 53), Đorić, Mićić.

izvor i foto:fkcukaricki.rs