Vesti

Goran Lazarević na klupi Radnika

Foto i izvor: fk-radnik.com

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice predstavio je juče novog šefa stručnog štaba, Gorana Lazarevića, koji će na tom mestu zameniti Miloša Veselinovića.

Dosadašnji trener beogradskog prvoligaša Sinđelića, Goran Lazarević, novi je šef struke Radnika iz Surdulice. On će na tom mestu zameniti mladog Miloša Veselinovića koji je sa Surdiličanima prošle sezone stigao do odličnog osmog mesta na kraju šampionata. Njemu će u stručnom štabu pomagati Miroslav Blanuša,do nedavno trener u fudbalskom klubu Inđija, kao i dosadašnji pomoćni trener Nikola Stanković.

Goran Lazarević (41) je pored ekipe Sinđelića trenersku karijeru gradio u OFK Beogradu, Dorćolu i Palilulcu, a važi za jednog od najperspektivnijih srpskih trenera. On je u svojoj prvoj izjavi nakon dolaska na klupu Surduličana istakao da će primarni cilj biti odabir igrača i dodao:

”Volim da ekipa igra specifično i prepoznatljivo. Klub poput Radnika treba da ima jedini cilj, da napreduje, sa tendencijom da afirmiše mladje igrače. Moje ambicije će se vezivati isključivo za takmičenje. Između ostalog, zajednički cilj će nam biti ostvarenje uspeha kao i prošle godine.”