Vesti

Govedarica:”Izvući pouke”,Dodić”Borbeno..”

Borac je slavio u prvom prolećnom meču protiv ekipe Bačke,a treneri dve ekipe su bili u različitom raspoloženju nakon utakmice:

”Borbena utakmica u kojoj smo skupo platili jednu grešku. Bez obzira na poraz nisam nezadovoljan igrom svog tima. Ostaje nam da izvučemo pouke i što pre zaboravimo ovu utakmicu i okrenemo se narednim mečevima” – rekao je trener gostiju Zoran Govedarica.

”Priželjkivali smo da nastavimo tamo gde smo stali 14.decembra i to smo ostvarili. Čestitam igračima oba tima, a posebno svojim momcima koji su ostavili srce na terenu. Borbeno i odgovorno smo odigrali svih 90 minuta i mislim da smo bili bolji za taj jedan gol. Imali smo težak period posle poništenog gola kada se nervoza uvukla u naše redove, ali smo to prebrodili i stigli do jako važne pobede. Kolega Govedarica je u najavi rekao da bi želeo da i Bačka i Borac ostanu u ligi, a ja ne bih imao ništa protiv toga” – zadovoljan je bio trener Borca Mladen Dodić.

Strelac: Jovanović u 66.minutu za Borac.

Žuti kartoni: Kostić, Marčić, Ignjatijević(Borac), Đurić, Balabanović i Zečević(OFK Bačka).

BORAC: Mišić, Marković, Kostić, Marčić(Anđelković), Ignjatijević, Drašković, Marinkjović, Tiago, Živanović, Jovanović(Sajčić) i Mihajlović(Punoševac).

OFK BAČKA: Konovalov, Nikolić, Vidović, Ilić, Đurić, Balabanović, Luković(Ivković), Makarić(Bošković), Čeković, Stepanović i Macanović(Zečević).

izvor-boracfk.com