Vesti

Ibrahimović:”Potreban je glad da bi bili bolji”

Sve je u učenju novih stvari, potrebna vam je glad da biste bili bolji igrač. Želim da skinem pritisak sa saigrača, preuzimam odgovornost” – kaže Zlatan Ibrahimović.

Kapiten fudbalske reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović rekao je danas da je preuzeo na sebe veliki pritisak, kako bi saigrači mogli da uživaju i dobro odigraju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i da će uskoro biti poznato gde će nastaviti karijeru.

Na mojim ramenima je najveći pritisak. Želim da skinem pritisak sa saigrača što više mogu, na to nam navikao. Želim da uživaju kada igraju. Nema veće časti nego da predstavljate svoju zemlju na velikom takmičenju. Sve je u ravnoteži i strpljenju prema saigračima. Dobra je hemija u ekipi, ja radim za njih, a oni za mene. Preuzimam odgovornost na terenu i van njega” – rekao je Ibrahimović, preneli su britanski mediji.

Dominirao sam gde god sam igrao, o tome nema priče. Nastaviću da dominiram. Došao sam posle dobre sezone, kako svaka godina odmiče ja sam sve bolji. Sve je u učenju novih stvari i ne zadovoljavati se postignutim. Potrebna vam je glad da biste bili bolji igrač. Znam šta želim i znam da ću to uraditi, jednostavno je” – rekao je 34-godišnji Ibrahimović