Vesti

Ivanović-“Nameće se imperativ pobede”

” Svaka utakmica je posebna i teška.Vidimo da svako svakoga može da pobedi.Mi smo na samom startu iskoristili mogućnost da iznenadimo Zvezdu i Partizan. Ne mogu da ne budem zadovoljan igrom i zalaganjem u prošlom kolu,ali jednostavno nismo imali sportske sreće.

Izgubili smo taj jedan bod,jer je plan bio da sa šest bodova dočekamo poslednja dva kola pre pauze. Nedostaje da bi smo mirnije dočekali utakmicu sa Javorom.Nije ništa alarmantno,ali se nameće imperativ pobede.Jako sam zadovoljan radom momaka.Dobro treniraju,atmosfera je odlična.

Javor je ekipa koja je novo formirana,kao i mi,otišlo im je nekoliko standardnih igrača i sigurno da će kolegi Milošu Veselinoviću  biti potrebno,kao i meni,strpljenja da se sve skocka.

Ekipa Javora igra taktički dobro,poraz od Vojvodine ne treba da bude reper,jer može da zavara. Sam tok utakmice je pokazao da Javor nije u podređenoj ulozi,ali individualna sposobnost igrača Vojvodine je bila odlučujuća.

Nekada treba imati i sportske sreće.Nadam se da ćemo mi biti ti koji će se radovati u subotu, da će Napredak izaći kao i uvek motivisan.Od novajlija očekujem “svežu krv” na toj utakmici”-izjavio je trener Napretka Dragan Ivanović uoči susreta protiv Javora.