Vesti

Ivanović:”Metalac i Napredak jednakog kvaliteta”

Metalac i Napredak su ekipe koje imaju prilično izjednačen kvalitet po pitanju igračkog kadra. Utakmica sa Partizanom je imala dvostruki efekat, s jedne strane fizički i psihički smo dosta ispražnjeni, a sa druge su igrači napravili veliki psihološki napredak, koji se ogleda u samopouzdanju. Igrači su protiv Partizana odigrali veoma dobro, i sigurno je da ćemo iskoristiti tu pozitivnu energiju koja nas krasi da bi se dobro pripremili za Metalac.

Ne znam kakav će rezultat biti u Milanovcu ili u sledećoj utakmici.Ali ono što su momci pokazali u prva dva kola i kroz ceo pripremni period meni daje ohrabrenje da pozitivno razmišljam. Bez obzira što nisu došla neka zvučna imena,iskoristili smo priliku da iz postojećeg igračkog kadra izvučemo maksimum i za sada je to korektno.

Posle devetog kola možemo da govorimo o tome kakva smo ekipa. U ovom momentu u svaku utakmicu ulazimo maksimalno skoncentrisano na protivnika sa ciljem što povoljnijeg rezultata.“-izjavio je trener Napretka Dragan Ivanović na konferenciji za štampu uoči gostovanja u Gornjem Milanovcu.