Vesti

Javor-Rudar 0-0

Zlatibor, gledalaca 100

Sudija: Vlado Glođović ( Vrbas)

FK Javor Matis Ivanjica: Đogatović, Terzić, Amanović, Milović, Ivanović, Tomanović, Đokić, Sterling,Vukčević, Denis, David. Igrali su još: Glintić, Vujović, Sević, Kolaković, Stojanov, Živković, Jovanović, Maričić, Lala, Dimitrić, Gafurov, Josović.

FK Rudar Pljevlja: Radanović, Alić, Radišić, Živković, Nestorović, Kaluđerović, Reljić, Noma, Ivanović, Jovanović, Marković. Igralis u još: Radunović, Gačević, Peličić, Božović, Vuković, Golubović.

Ivanjičani su odigrali drugu, od predviđenih sedam, kontrolnih utakmica tokom priprema koje sprovode u Ivanjici. Juče su se sastali na Zlatiboru sa ekipom Rudara iz Pjevalja. Brza i borbena dva poluvremena u kojima nažalost nije bilo golova.

I ovu priliku novi trener Javor Matisa, Miloš Veselinović, iskoristio je kako bi na teren izveo kombinovane sastave u prvom i  drugom poluvremenu. Očigledno je da na taj način želi da sagleda igračka  pojačanja ali i fudbalere koji su na probi , ujedno i da uigra ekipu pred predstojeći šampionat. Sa istim motivima u ovaj prijateljski meč ušli su i fudbaleri Rudara pa golovi, kao što i sam rezultat govori, nisu bili prioritet.

Može se reći da su crnogorski osvajač Kupa i ivanjički superligaš ravnomerno rasporedili šanse pred protivničkim golovima, ali nisu uspeli da zatresu mreže. Ipak neosporno je da su se fudbaleri obe ekipe trudili, moglo se videti i par veoma lepih akcija i šuteva na gol od kojih izdvajamo pokušaje Ivana Josovića i Andrije Živkovića u drugom poluvremu kada se istakao golman Rudara, Radanović.

 

Izvor:http://fkjavor.com/