Vesti

Jurasović-“Uvek igramo na gol više”

Trener omladinaca Čukaričkog Mihajlo Jurasović smatra da je 4:1 protiv Domžala nerealan rezultat.

“Nije bilo lako. Uvek sam realan, pa tako mogu da kažem da je ovaj rezultat večeras bio neralno visok. Utakmica je bila otvorena sve vreme. Odigrali smo dobro protiv jedne ekipe koja zna šta hoće i koja je izuzetno čvrsta. Dali smo golove na vreme i priveli utakmicu kraju na pravi način. Zaslužena pobeda”, rekao je Jurasović.

Čukarički je nakon 1:1 u Sloveniji rano poveo na Brdu, u devetom minutu, a 20 minuta pre kraja bilo je nedostižnih 3:0.

Uvek igramo na gol više. Jedino sam se plašio da iz nekih situacija i bezveznih startova uđemo u neke probleme, s obzirom na to da znam njihovu snagu, ali ipak smo uspeli rutisnki da dobijemo na kraju. Dali smo golove baš kad je trebalo i onda je sve bilo mnogo lakše“, dodao je Jurasović.

Na konstataciju novinara da su strelci za Čukarički bila četvorica različitih igrača, Jurasović je rekao da je to “veliki plus” za njegov tim.

Omladinci Čukaričkog 2. novembra gostovaće u Tronhajmu ekipi Rosenborga u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ispratio sam prvu utakmicu Rosenborga protiv AIK-a. Prognozirao sam da će oni proći dalje, jer su bili znatno dominantniji. Veoma su slična ekipa Domžalama, samo su još jači i snažniji”, dodao je Jurasović.