Vesti

Kadeti Srbije bolji od Crne Gore

Izvor i foto:fss.rs

U drugom kolu trećeg Memorijala ,,Miljan Miljanić” juče je u Beogradu mlađa kadetska reprezentacija Srbije (U-16) savladala Crnu Goru sa 4:0 (0:0). Golove su postigli: Radivoj Bocić u 54. i Armin Đerlek u 59, 61. i 63. minutu.

Na stadionu Čukaričkog, po toplom i prijatnom vremenu za igru, pred oko 100 gledalaca, utakmicu je vodio Bojan Krstić iz Srbije.  Žuti karton. Ilić (Srbija).

Srbija je juče izgubila od Slovenije sa 1:0. U nedelju naši kadeti igraju protiv Hrvatske, koja je danas igrala nerešeno 1:1 protiv Slovenije.

Posle nezasluženog poraza od Slovenije mladi fudbaleri Srbije u odličnoj igri visoko su porazili vršnjake iz Crne Gore. U redovima našeg tima sve je funkcionisalo kako je zamislio selektor Ilija Stolica. Posebnosu dobro igrali u drugom delu, kada su se oslobodili pritiska da moraju da pobede.

U redovima Srbije blistao je kapiten Armin Đerlek, koji je u kratkom razmaku, postigao het trik. Osim toga, on je bio pokretač svih akcija našeg tima.

Crna Gora se predstavila u dobrom svetlu, ali je bilo očigledno da na fizičkom planu ne mogu da pariraju vršnjacima iz Srbije.

,,Posle nesrećnog poraza protiv Slovenije momci su danas igrali po našim željama. Važno je da su iskazali puno discipline u igri, mnogo napadali i stvarali šanse. Zadovoljan sam kako je utakmica protekla, a posebno posle vodećeg gola, jer su dečaci do tada igrali u grču“, rekao je posle utakmice selektor Srbije Ilija Stolica.

Srbija: Milojević (od 41. min Dokić), Nik. Simonović (od 56. min Ilić), Janković (od 64. min Miodr. Simonović), Pavlović (od 41. min Tadić), Šehović, Milijašević (od 56. min Mitrović), Kostić (od 41. min Bosić), Đerlek (od 65. min Antić), Žikić, Kokir (od 56. min Nešković), Stuparević (od 56. min Agrafiotis). Kapiten: Armin Đerlek, selektor: Ilija Stolica

Crna Gora: Popović, Drešaj (od 62. min Vlahović), Milić, Babić, Roganović, Pavličević (od 62. min Mićunović), Vujačić, Brnović (od 68. min Petrović), Đurđević, Stanišić (od 80. min Vujanović), Rakonjac (od 62. min Kovačević).