Vesti

Kosanović:”Samo me Napredak interesuje..”

01.03.2018.

“Vojvodina je moj klub, moja kuća.Tu sam proveo petnaest godina kao igrač , direktor kluba i trener. To mi niko ne može uzeti, i ja to ne krijem,niti sam ikada krio.

Ali ovo što ja sada radim nije ni za Vojvodinu,niti protiv nje. Ja sam trener Napretka i samo me Napredak interesuje. S te strane nema emocija” odgovorio je na novinarsko pitanje šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović.

 

” Mi smo odradili treninge, i urađeno je sve što treba. Fizički potpuno spremno dočekujemo izazove koji nas očekuju u narednih pet kola. Ulazimo u seriju utakmica koje su nama važne i zanimljive. Utakmica protiv Vojvodine može da reši mnoge stvari kada je Napredak u pitanju, a onda ćemo videti šta i kako u Šapcu.

Vojvodina je klub koji zaslužuje svo poštovanje i pažnju. Imaju tim koji je godinama u samom vrhu srpskog fudbala, i mi za to moramo biti spremni.

Utakmica će biti teška, ali to je ono što volimo i čemu težimo i želimo da imamo takve utakmice, da smo učesnici takvog fudbala i spremni smo da damo svoj maksimum u subotu.

Nadam se pozitivnom rezultatu,koji bi bio vrlo bitan u ovom momentu. U ova dva kola se definitivno odlučuje ko će igrati plej of”.

izvor:fknapredak.rs