Vesti

Kosanović:”Teren Voždovca problem..”

21.02.2018.

FK Napredak je uspešno startovao prolećni deo prvenstva pobedom nad Spartakom. Međutim, u prve tri utakmice igramo sa ekipama koje se nalaze u gornjem delu tabele preliminarne faze takmičenja:

” Voždovac je odlično odigrao “jesen”, nastavlja takmičenje sa nekoliko novih igrača, koji ne remete mnogo način igre koji je bio usvojen tokom jeseni. Dobili su novog trenera, mladog, ozbiljnog Miloša Veselinovića i ja mislim da ćemo tamo imati uslove da odigramo dobru utakmicu.

Ozbiljan problem predstavlja teren na kome ćemo igrati, jer sam mišljenja da je teren neuslovan za takmičenje u Super ligi. Jedno je odigrati 15 utakmica i trenirati svakodnevno na prirodnoj podlozi, a drugo je otići i odigrati utakmicu na veštačkoj podlozi. Ta podloga nije primerena fudbalu kao sportu. Tu ćemo imati problema, ali ćemo probati da se kao i drugi prilagodimo. Neće nam biti lako.

Imamo još sedam utakmica, odličnu poziciju na tabeli i probaćemo da odradimo maksimalno što u ovom momentu možemo, a bilo bi jako važno napraviti pozitivan rezultat” rekao je Kosanović na konferenciji za medije uoči utakmice Voždovac – Napredak.

izvor:fknapredak.rs