Vesti

Krasić posetio Nišlije

Fudbaleri Radničkog od juče se nalaze na pripremama u Antaliji. Naši momci danas su imali dva treninga i svaku pauzu koriste za opuštanje i druženje. A posle podne su imali nenadanog gosta. U posetu im je stigao Miloš Krasić, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, sada član Legije iz Gdanjska. Poljski klub se već deset dana priprema u Antaliji, pa je Krasić iskoristio priliku za druženje sa svojim velikim prijateljem i nekadašnjim saigračem, a sada sportskim direktorom Radničkog Markom Jovanovićem.

Nekada su Marko i Krasa “žarili i palili” kao tandem Vojvodine, a Miloš je potom igrao za moskovski CSKA, Juventusa i Fenerbahče. Sada je, u 32. godini, fudbaler Legije, koja na polovini šampionata Poljske zauzima drugo mesto na tabeli, sa istim brojem bodova i nešto slabijom gol-razlikom u odnosu na prvoplasiranu Jagjeloniju. Slobodno vreme Krasić je iskoristio da provede prijatno popodne u društvu Marka Jovanovića i trenera Milana Rastavca.

Sa Markom sam u svakodnevnom kontaktu i jedva sam dočekao da se vidimo i ovde u Beleku. Takođe, upoznao sam se i sa igračima i načinom rada u Radničkom, kome želim puno sreće u nastavku sezone. Koliko mi je vreme to dozvoljavalo pratio sam mečeve naše lige, a iskreno se nadam da će Nišlije, zajedno sa mojom Vojvodinom, izboriti izlazak u Evropu – rekao je Miloš Krasić za sajt Radničkog.

izvor i foto-fkradnickinis.rs