Vesti

Lalatović:”Jedva čekamo plej-of”

01.04.2018.

Osmeh na licu Nenada Lalatovića bio je dovoljan pokazatelj koliko je trener Čukaričkog bio zadovoljan posle pobede nad Spartakom.

Čukarički u sledećem kolu gostuje Voždovcu, nakon čega sledi podela bodova i plej-of, a Lalatović je tokom konferencije govorio i o sistemu takmičenja.

– Biće jako teško u plej-ofu kada prepolovimo bodove. Spartaku ćemo, na primer, bežati samo dva boda. Sve su to kvalitetne ekipe i biće jako uzbudljivo. Čeka nas jedan pakao. Iskoristiću ovu priliku da kažem da sam prezadovoljan ovim sistemom takmičenja, iako mnogima smeta. Zašto sam prezadovoljan? Zato što ne može mnogo da se namešta. Pogledajte, svaka utakmica je neizvesna. Ja ne znam ko će da ostane u ligi ili ko će da ide u Evropu. Nema nameštanja kada svi imamo gotovo identičan broj bodova. Mogu da nameštaju samo oni koji nemaju obraza – rekao je trener Čukaričkog, a potom je kroz osmeh nastavio:

– Jedva čekam da plej-of počne. Ja za to živim, jer volim da radim pod pritiskom. Volim da vodim utakmicu kada me vređaju. Prosto ne znam kako da radim kada nije tako. Zbunim se. Jednostavno volim kada me opletu i jedva čekam neku utakmicu gde će ceo stadion da me vređa.

izvor i foto:fkcukaricki.rs