Vesti

Mačva predstavila novajlije

16.02.2018.

U šabačkom superligašu spremno se dočekuje nastavak superligaške sezone. Pripreme prvotimaca Mačve održane su u Šapcu i Makedoniji, a igrači uključujući i novajlije u redovima crveno-crnih imali su priliku da se dokazuju na treninzima i pripremnim utakmicama. Nemanja Tošić, Matija Miketić, Filip Božić i Đorđe Belić u nastavku nosiće dres FK „Mačva“.

Na konferenciji za novinare FK „Mačva“ pred nastavak Super lige Srbije, predsednik kluba Ivica Kralj zadovoljan je onim što je klub uradio tokom pripremnog perioda, a novajlije u klubu predstavio je ne samo kao sadašnji igrački kadar, nego i kao budućnost Mačve od kojih se mnogo očekuje.

„Ovo su mladi momci koji tek treba da pokažu svoje kvalitete i pravo lice, mi smo ubeđeni da oni to poseduju i zato i jesu ovde. Reč je o momcima koji su već debitovali za prvi tim, na njima je da rade i da se dokazuju. Našu punu podršku imaju. Čeka nas poprilično naporna sezona, sigurno će svako od njih dobiti priliku da pokažu ono što znaju. Želeo bih da se zahvalim i vama novinarima na dosadašnjoj saradnji i podršci i ne smunjam da će tako biti i u nastavku sezone“, naveo je Ivica Kralj.

Šef Stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić istakao je da se klub odlučio da u ovom prelaznom roku akcenat stavi na igrače koji će biti perspektiva i budućnost. „Očekujem od svih igrača da svojim radom dokažu da mogu da konkurišu za prvih 11 i da jednog dana predstavljaju i nosioce igre. Želja kluba je bila da ovaj prelazni rok bude iskorišćen tako što ćemo pažnju usmeriti na igrače koji poseduju kvalitet i potencijal da budu u dresu Mačve kao perspektiva i budućnost kluba. Zadovoljan sma onim što je učinjeno, kao i pripremnim periodom, na nama je da i na terenu primenimo ono što smo utvrdili kao dobru i kvalitetnu igru i da izbegnemo sve što može ugroziti pozitivan rezultat“, rekao je Aničić.

izvor i foto:fkmacva.com