Vesti

Matijašević-“Transfer Mašovića dokaz dobrog rada”

Osamnaestogodišnji štoper Čukaričkog Erhan Mašović novi je igrač belgijskog Briža, a ugovor je potpisao na četiri godine koliko je proveo i u srpskom klubu na Banovom brdu.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je reč o velikom transferu za naše uslove, da su svi u klubu prezadovoljni, kao i da je Mašović odabrao pravu sredinu za svoj napredak, jer u Belgiji vole da forsiraju mlade igrače.

“Nama ovaj transfer nije neko veliko iznenađenje, radimo na tome od novembra. Čukarički ima pravo na procenat od dalje prodaje, a o ciframa iako će se verovatno pojaviti, ja ne mogu da pričam”, rekao je Matijašević i dodao da Mašović više nema pravo da nastupa za Čukarički.

Upitan o proceni Transfermarkta od 500.000 evra za do nedavno našeg štopera, Matijašević je naveo da se radi o višestruko skupljem transferu. “Igra Mašovića se prati već dugo i bilo je više zainteresovanih klubova za njega, ali je Briž bio najkonkretniji. Vlasnik Čukaričkog Dragan Obradović, potpredsednik Nenad Mirosavljević i ja smo se bavili time izvesno vreme. Uradili smo dobar posao iako nam rezultatski nisu bili bajni dani. Deveti smo na tabeli, ali tvrdim da naš klub funkcioniše najbolje u Srbiji i funkcionisaće ako ovako nastavi. Priče rekla-kazala o puštanju utakmica i sličnim stvarima nisu tačne i ne zanimaju nas”.

izvor-fkcukaricki.rs