Vesti

Milovanović-“Radnik ima šanse protiv Zvezde”

Aktuelne kadrovske promene u stručnom štabu zasad ne remete rad prvog tima i pripreme za utakmicu predstojećeg kola teku po planu i programu.

Ekipa Radnika odlazi u nedelju „na noge“ Crvenoj zvezdi, veoma jakom protivniku i favoritu, ali i timu koji, kao i prošle i ove godine, pokazuje da teži ka tome da napravi što bolje rezultate, kako u Super ligi Srbije, tako i u Ligi šampiona i u Ligi Evrope.

Na klupi gostujućeg tima na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, sedeće pomoćni treneri Nikola Stanković i Miroslav Blanuša: “Pokušaćemo da ostavimo što bolji utisak u utakmici protiv Crvene Zvezde. Očekuje nas veoma teška utakmica, znamo protiv koga igramo, znamo kakav je protivnik Crvena zvezda, daćemo svoj maksimum i potrudićemo se da uzmemo koji bod. Obećanja ne smemo davati, a sve ono što planiramo videće se na terenu”, poručuje Stanković na Press konferenciji FK Radnik.

Iz ugla igrača očekivanja su optimistična: “Imamo i mi neke svoje šanse. Probaćemo da iskoristimo neke slabosti koje je Zvezda pokazala u prvih par kola. Generalno, znamo kakav je domaćin, i trudićemo se da otrgnemo iza sebe poslednja dva rezultata. Pokušaćemo da se što više uzdignemo, i naravo, probaćemo da pružimo što bolju partiju iz koje ćemo se maksimalno potruditi da bar ostanemo neporaženi, ako ne i ponesemo koji bod kući”, sa osmehom kaže Miloš Milovanović.

foto-fk-radnik.com