Vesti

Napredak na Tari

Fudbaleri Napretka će drugu fazu priprema obaviti na Tari. Na Taru su otputovali: JANKOVIĆ  SLOBODAN, PETROVIĆ  NIKOLA, TATIĆ  LAZAR, VULIĆ MILOŠ, PROJIĆ  JOSIP, PETROVIĆ  NEMANJA, MILADINOVIĆ BOJAN, UROŠEVIĆ  SLOBODAN, ŠLJIVIĆ  NENAD, TUBIĆ  NEMANJA, MARKOSKI JOVAN, KASALICA  FILIP, ESKIĆ  NIKOLA, VUKANOVIĆ  ALEKSA, SIMONOVIĆ  MILOŠ, JESSE  SEKIDIKA, ALIVODIĆ  ENVER, DAUR  KVEKVESKIRI, STANOJEVIĆ  MARKO, OBRADOVIĆ  MILAN, MARKOVIĆ  LUKA, MILISAVLJEVIĆ  NEMANJA, BAJIĆ  FILIP, JOVKOVIĆ  NENAD, ĐERIĆ  UROŠ, MAJDEVAC  ANDRIJA.

Fudbaleri Napretka će sledećih četrnaest dana biti  smešteni u hotelu Omorika, a već u utorak će odigrati prvu kontrolnu utakmicu protiv švajcarske Konkordije.

“Prezadovoljni smo smeštajem i uslovima za trening. Teretana koja se nalazi u okviru Hotela Omorika je potpuno opremljena i zadovoljava sve potrebe kondicionog trenera Zdravka Petrića. Teren sa prirodnom travom je u odličnom stanju, i samo Napredak trenira na njemu.

Igrači se osećaju odlično, juče su po dolasku odradili trening u teretani i na terenu, danas nastavljamo po planu priprema” preneo je prve utiske sa Tare sportski direktor FK Napredak Bojan Filipović.

izvor i fot-fknapredak.rs