Vesti

Napredak predstavio Nenada Sakića

Nenad Sakić novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Napredak.

U prisustvu velikog broja novinara i predstavnika medija koji su na poziv FK Napretka bili gosti kluba na Tari, predstavljen je novi šef stručnog štaba,koji je tom prilikom rekao:

“Velika mi je čast što se vraćan na klupu Napretka. Zahvalio bih se klubu i predsedniku Marku Miškoviću na ukazanom poverenju.Srećan sam što se posle osam godina vraćam u Napredak.

Sa velikim entuzijazmom sam prihvatio poziv da dođem u Napredak. Ovaj klub je vliki klub sa tendencijom da postane najbolji u Srbiji.

Čovek sam koji voli izazove i daću svoj maksimum da Napredak raste u svakom pogledu.

Jako sam zahtevan, ali ono što zahtevam od sebe zahtevam i od drugih”.

Predstavljen je i Sakićev prvi pomoćnik, Bratislav Živković:

“Kum nije dugme”, našalio se Živković koji je Sakićev dugogodišnji prijatelj i saigrač iz Zvezde i Sampdorije.

“Ljegov poziv nisma mogao da odbijem. Sa bivšim ekipama koje sam predvodio imao sam prilike da igram protiv Napretka. Od prvog dana oseća se ta dobra energija u klubu, i malo je ovakvih klubova gde sve tako dobro funkcioniše. Nadam se da će moj dolazak doneti kvalitet i da ću pomoći Nenadzu i ekipi da naprvaimo možda i bolji rezultat nego prošle godine. ”

Novi šef stručnog štaba Napretka Nenad Sakić nije želeo da govori o ambicijama kluba, smatrajući da će igra na terenu pokazati naše ambicije,ali je bio pun reči hvale za naše igrače:

” Ekipa Napretka će na svakoj utakmici igrati isto. Uverio sma se u kvalitet ove grupe igrača i to su ljudi koji imaju karakter i pobednički mentatlitet i siguran sam da sa svakodnevnim radom možemo sledeće godine biti negde više…ali neću ništa da obećavam”.

izvor i foto-fknapredak.rs