Vesti

Napredak-Rudar 2:0

drveni kreveti

05.07.2018.

Ndaje 41.min, Rušević 65.min

 

NAPREDAK: Petrović Nikola, Boranijašević, Veškovac, Marinković, Petrović Nemanja, Kostić, Sekidika, Vulić,Ndaje, Vukanović,Alivodić

Igrali još: Janković, Trnavac, Obradović, Ilić, Miladinović, Eskić, Apajah,Markoski, Rušević

RUDAR: Radović, Mitrović, Sopo, Tomašević, Sekulić, Kuč, Vuković, Bošnjak, Janketić, Đalović, Macanović

Igrali još: Živković, Pesukić, Golubović, Zečević, Đia, Tahirović, Mićunović

Rudar je  odigrao utakmicu sa jakim Napretkom, koji je bio bolji za baš ta dva gola razlike , što govori i konačni rezultat. Rudar je pokušavao preko kontranapada da iznenadi danas raspoložene Kruševljane ali nije uspevalo.

Trener Vuko Bogavac je danas pokušao sa štoperskim parom Soppo Mitrović (koji je zaigrao umesto Kotorca) a kasnije u drugom poluvremenu Soppa je zamenio na poziciji štopera Živković. Još pet izmena u odnosu na prvu utakmicu su da je umesto Zečevića počeo Janketić, Tomašević je zamenio Pešukića, Vuković umesto Djije (kamerunac na probi ), Djalović umesto Plojovića (igrača na probi) i Kuč umesto Milije Golubovića.

Rudar je dosta dobro parirao u prvom poluvremenu, pad koncetracije i prima se gol u zadnjem minutu prvog poluvremena. Ndaje , igrač Napredka se najbolje snašao i iz šesnesterca je savladao Radovića. U drugom poluvremenu Napredak je bio bolji protivnik , sve akcije Rudara su išle preko Bošnjaka koji je bio usamljen u napadu. Drugi gol je postigao Rušević posle jedne loše intervencije odbrane Rudara. Sve u svemu korisna utakmica pred dvomeč sa Partizanom jer je Rudar igrao sa jednom kvalitetnom i organizovanom ekipom. Sledeća utakmica i ujedno generalka pred Partizan je 6.jula u 13 h ,protiv Mladosti iz Lučana.

izvor-dkrudarpljevlja.com