Vesti

Napredak spreman za “golubove”

14.02.2018.

Čast da “otvori” prolećni deo prvenstva SL pripao je FK Napredak. Napredak će u petak 16.februara sa početkom u 17:00 časova, na stadionu Mladost u Kruševcu dočekati Spartak ŽK.

Početak prvenstva je nešto novo što se otvara, sa dosta nepoznanica i ta prva utakmica je uvek malo neprijatna.

U petak počinje prvenstvo i mi tada počinjemo da se takmičimo. Sve do sada smo radili u tu svrhu.

Za protivnika imamo odličnu ekipu, tim koji je u jesenjem delu sezone pokazao mnogo toga. Imaju neke promene, ali ne postoji ni jedan tim u ovoj zemlji koji nema promena. Spartak moramo da poštujemo zbog onoga što je uradio i zbog onoga što u ovom momentu poseduje, a imaju dobar tim koji može da pobedi svakoga, tako da se na takav način i spremamo za ovu utakmicu.

Želimo da je odigramo na najbolji mogući način kada je rezultat u pitanju.Tako d aćemo biti spremni da se u petak takmičimo. Neće biti lako, ali u koliko napravimo dobar rezultat to će nam dati veliko samopouzdanje da ovih osam kola odigramo lakše, mirnije, slobodnije, a nadam se da ćemo imati tim za to”, rekao je šef stručnog štaba Milorad Kosanović.

Ulaznice za utakmicu Napredak-Spartak ŽK biće puštene u prodaju na sam dan utakmice u 10:00 na blagajnama stadiona Mladost. Cene ulaznica su nepromenjene: sever i jug se prodaju p ceni od 150 dinara, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

izvor i foto:fknapredak.rs