Vesti

Napredak u subotu na Čairu

Izražavajući zadovostvo ponašanjem i angažovanjem igrača,od najmlađih koji su priključeni prvom timu do najstarijih, šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović je rekao da je atmosfera izuzetna:

“Vredni momci, disciplinovani, radni, ispunjavaju sve postavljene ciljeve i zadatke. Radili smo na sticanju  kondicije i jako sam zadovoljan dosadašnjim tokom priprema.

U Nišu očekujem da vidim kako će neki igrači odigrati na nekim pozicijama na kojima do sada nisu igrali. Konkretno pokušaću da vidim da li Urošević može da igra u manevru, a mislim da može, kao i kako će se Sarajlin sada snaći.

Hoću da vidim i kako tim kao celina funkcioniše kada za protivnika ima ekipu koja je bila u samom vrhu superlige. Pobeda nije imperativ, i priliku će dobiti svi igrači koji će putovati”.

Za Nenada Šljivića, Ivanović je rekao da je veliko pojačanje Napretka, kao i Aleksa Vukanović za koga veruje da će biti jedan od aduta Napretka u predstojećoj sezoni:

“U Napretku je brojčano više igrača koji nemaju superligaško iskustvo-to sa jedne strane može da bude hendikep, a sa druge prednost jer će oni želeti da se dokažu. Nešto slično kao što je uradio Partizan na polusezoni.Očekujem od mladih igrača veću želju u ovom pripremnom periodu a i sama superliga je veliki motiv. Koliko će oni moći u ovom momentu da budu ozbiljni videćemo”.

Utakmica Radnički-Napredak igra se u subotu u 18:00 časova u Nišu.

U ponedeljak se Napretkova ekspedicija seli na Taru.Spisak putnika još uvek nije poznat.

 

Izvor:fknapredak.rs