Vesti

Nastasić-“Na njihovu borbenost,odgovoriti većom”

Srpski fudbalski reprezentatiac Matija Nastasić obećao je danas da će velikim zalaganjem i dobrim rezultatima vratiti poverenje nacije, ali i da im je neophodna podrška već od prvog meča sa Republikom Irskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

“U prethodna tri kvalifikaciona ciklusa nismo pružali zadovoljavajuće partije i to je odvlačilo publiku. Sa našim zalaganjem i dobrim rezultatima vratićemo navijače. Voleo bih da od prve utakmice osećamo tu hemiju, verujemo da možemo mnogo da uradimo”, rekao je Nastasić na konferenciji za medije u kući FSS u Staroj Pazovi.

Defanzivac Šalkea ističe da ekipa maksimalno skoncentrisano i spremno dočekuje Irsku.

“Novi početak za nas, svi smo na najvišem nivou skoncentrisani. Očekuje nas nezgodna reprezentacija, neće biti nimalo lako, iako se čini da igraju jednostavno. Na njihovu borbenost moramo da odgovorimo sa još većom, spustimo loptu na zemlju i verujem da neće biti problema”, rekao je.

Nastasić je dodao da neće imati problem da se adaptira na novi sistem selektora Slavoljuba Muslina sa tri štopera.

“Nisam igrao prethodne tri utakmice, ali sam pratio sa velikom pažnjom. Video se napredak u igri, iako nije lako prilagoditi se na novi sistem jer treba vremena. Iz dana u dan bićemo sve bolji. Imao sam priliku da igram u toj formaciji, a u ovom trenutku najbitnije je da ostvarimo uspeh”, naveo je on.

Tanjug,foto-fss.rs