Vesti

Odita u Lučanima

Iskusni napadač Emanuel Obiora Odita(33) novo je pojačanje Mladosti. Nigerijski fudbaler iza sebe ima veoma uspešnu karijeru u toku koje je nastupao za klubove sa čak tri kontinenta. U Africi je nastupao za  nigerijske Enugu Rendžers i Udoži,  zatim se seli u Evropu gde nastupa za Javor, Partizan, Voždovac  i belgijski Vesterlo. Deo karijere proveo  je i u Aziji, nastupajući za kineski Tjanjin Teda, kazahstanski Taraz i Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. U toku karijere zabeležio je i jedan nastup za reprezentaciju Nigerije.

Sigurno da će Odita svojim iskustvom i kvalitetom u narednoj sezoni popraviti efikasnost napada Mladosti i svoje znanje preneti na mlađe napadače od kojih se u klubu u budućnosti tek očekuje.

Nakon potpisivanja ugovora u prostorijama kluba, Odita je izjavio:

Veoma sam srećan i zadovoljan što sam došao u Mladost. Oni mene cene kao igrača i ja ću im se na tome odužiti. Očekujem da pružim dobre igre u plavo-belom dresu i postignem puno golova. Mladost je veoma ambiciozan i organizovan klub i mislim da pravi ekipu koja će igrati zapaženu ulogu u pretstojećem prvenstvu. U karijeri sam uvek želeo da učim i napredujem, pa se nadam da će moje znanje i iskustvo pomoći mladim napadačima Mladosti da što pre stasaju i postanu igrači.

Izvor i foto:http://fkmladostlucani.com/