Vesti

OFK nadigrao Kolubaru

Strelac Duronjić u 1. minutu.

Sudija Krstić Duša, pomagali su mu Cmiljanić Uroš i Banović Bojan.

OFK BEOGRAD: LAZOVIĆ, ŠIŠKOV, DENKOVIĆ, MATOVIĆ, STOJKOVIĆ, TUFEGDŽIĆ, CUCKIĆ, DURONJIĆ, JANKOVIĆ, RAJEVAC I GIGIĆ. IGRALI SU JOŠ: DJOKIĆ, TAPUŠKOVIĆ, ŠARENAC, GOJKOV I BATINICA.

KOLUBARA: VUČIĆ, SINDJIĆ, PERALOVIĆ, MILOJEVIĆ, MIHAILOVIĆ, STEPANOVIĆ, PETRIĆ, ILIĆ, STANIĆ, MIJAILOVIĆ, JAGODIĆ. IGRALI SU JOŠ: TRIFUNOVIĆ, SPASOJEVIĆ, LAZIĆ, DIMITRIJEVIĆ, PETKOVIĆ, OBRENOVIĆ, OSTOJIĆ, STOJANOVIĆ, RELJIĆ I ČADIKOVSKI.

Romantičari su od starta krenuli silovito i već u prvom minutu poveli. Nakon odlično organizovane akcije, Gigić je uposlio Duronjića koji je sjajno šutirao i savladao gostujućeg golmana.

U 10. minutu Stepanović je pokušao iz slobodnog udarca, medjutim Lazović je na mestu.

U 12. minutu Gigić pokušava, ali lopta odlazi pored gola.

U 16. minutu Gigić opet beži odbrani gostiju, ali rezultat se i dalje ne menja.

Gosti se oslobadjaju pritiska, te Milojević oprobava udarac, ali lopta odlazi daleko preko gola.

U 20. minutu prvi korner za OFK Beograd, a nakon prekida Stojković je pokušao u dva navrata da savlada golmana Kolubare, ali je rezultat i dalje 1:0 za OFK Beograd.

Kolubara je imala stativu, igrao se 28. minut, kada je iskosa šutirao Stanić.

U 36. minutu lepa akcija Romantičara. Denković je lepo prošao po levoj strani, prevario svog čuvara, uputio idealan centaršut, ali Janković nije imao sreće u završnici, a lopta je otišla pored gola.

U 42. minutu i Rajevac šutira pored gola.

Gosti su krenuli odlučnije u drugom poluvremenu i već u 50. minutu kapiten Milojević nezgodno šutira, ali Lazović je odličan na golu OFK Beograda.

Kapiten Matović je dobro držao odbranu u tom trenutku, a i igrači veznog reda su dosta pomagali.

U 60. minutu i Reljić šutira, ali Lazović je opet na mestu.

OFK Beograd kroz pas igru polako dolazi do novih šansi, te u 75. minutu sjajnu akciju koju je započeo  Rajevac, nastavio Gojkov , pokušao je da završi Duronjić, ali lep udarac je samo izmamio uzdahe.

U 82. minutu Duronjić ponovo šutira, ovaj put direktno u golmana.

U poslednjem minutu meča, još jedna lepa akcija plavo belih.

Djokić je odlično uposlio Gojkova, koji školski vraća povratnu loptu i vara kompletnu odbranu, ali Duronjić nije imao sreće da duplira prednost.

izvor:ofkbeograd