Vesti

Pavlović:”Potrebna nam je podrška”

Najbolja reprezentacija Srbije odradila je drugi trening u Sportskom centru FSS u sklopu priprema za prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Republike Irske, 5. septembra na stadionu „Rajko Mitić (20,45).

Pred nama je novi početak i želja da ostvarimo rezultat koji bi nam mnogo značio na startu kvalifikacija.Mislim da ova reprezentacija ima lepu perspektivu, dobru saradnju sa selektorom i naravno, veliki motiv da ostvari uspeh – kaže napadač Andrija Pavlović, koji je sa Kopenhagenom izborio plasman u Ligu šamiona.

Ono što provejava kod svih igrača jeste želja da tribine stadiona „Rajko Mitić“ budu dobro ispunjene.

Treba nam podrška, ona može biti ključna u pojedinim trenucima,jedan od svakako bitnih faktora na startu kvalifikacija.Nadam se da će navijači doći da podrže reprezentaciju.

Republika Irska je bila jedna od selekcija koja su prijatno iznenadili fudbalsku javnost na minulom EP u Francuskoj.

Dobro smo ih snimili, radi se o ozbiljnom rivalu.Uostalom, grupa nam je ujednačena, nema favorita, sve selekcije ulaze sa istom željom, da izbore plasman u Rusiju.

U prošlosti su golovi bili problem, realizacija je mnogo bolja u pripremnim duelima, a ostaje nada da će tako biti i 5. septembra.

Oni se oslanjaju na brze kontre a na nama je da probijemo njihov defanzivni blok. Mislim da imamo i znanja i moći to da učinimo – rekao je Andrija Pavlović.

izvor i foto:fss.rs