Vesti

Pobeda Mačve u Borči

24.01.2018.

Superligaški klubovi se trenutno nalaze u procesu priprema za nastavak prolećnog dela takmičarsku sezone, a fudbaleri Mačve već dve nedelje vredno treniraju u Šapcu. Pred sutrašnji odlazak na pripreme u Makedoniju, šabačka Mačva danas je odigrala prvi prijateljski meč u okviru priprema za nastavak Super lige Srbije.

U utakmici sa ekipom FK „BSK Borča“ u Beogradu, Mačva je ostvarila pobedu rezultatom 1:3 (1:2). Golove su postigli Branislav Marković, Matija Miketić i Mladen Lazarević.

Šefu struke, Draganu Aničiću trenutno je na raspolaganju više od 30 igrača, a s obzirom da je prelazni rok u toku, dolasci i odlasci tek predstoje. Veći deo igrača iz prvog dela sezone još uvek je u klubu. Za sada su otišli Protić i Rajović, nekoliko igrača je na probi, a prvom timu je priključeno i nekoliko momaka iz mlađih kategorija – iz Omladinske selekcije Šarenac, Popović i Pejović, kao i dva kadeta – Knežević i Stevanović. Jedan od novajlija u dresu crveno-crnih je dvadesetogodišnji Nemanja Tošić koji igra na poziciji beka. Još uvek nije stavio potpis, ali će u dresu Mačve otputovati na pripreme u Makedoniju. Nemanja je izdanak omladinske škole Crvene zvezde, a u Mačvu dolazi iz FK „Sinđelić“. Nastupao je i za FK „IM Rakovica“.

izvor i foto:fkmacva.com