Vesti

Poraz Deusa,pobeda Euro Motusa

DEUS: ANTONIĆ, ŽIVANOVIĆ, TOMIĆ, LAZIĆ, SURUDŽIĆ, Đokić, Popović, Živanović, Simić, Santrač, Sladojević, Petrović.

METALAC KOLORADO: TEOFILOVIĆ, VUKAŠINOVIĆ, JOVANOVIĆ, SPASOJEVIĆ, MILANKOVIĆ, Lazarević, Stojković, Radonjić, Pajić, Maksimović

Futsaleri Metalac Kolorada napravili su iznenađenje u drugom kolu futsal lige i slavili su u Sremskoj Mitrovici  protiv domaćeg Deusa rezultatom 2-1.Popović je doneo prednost domaćem sastavu u 10 minutu igre,ali Pajić uspeva pre odlaska na odmor da poravna u 18-tom minutu.Veliku radost i bodove Metalcu donosi Milanković u 39 minutu.

Euro Motus je na gostovanju u Vrbasu pred oko 700 gledalaca ,nakon velike borbe savladao domaći sastav Letećeg Holanđanina rezultatom 3-1.

Čak 150 navijača gostiju prvi razlog za radost je imalo u 3 minutu kada je Roknić zatresao mrežu domaćeg tima,da bi isti igrač još jednom bio strelac u 21 minutu,i Živić u 40-tom,za Euro Motus,dok je počasni gol za domaći tim postigao Živkucin u 34-tom minutu.

Leteći Holanđanin-BELJANSKI,NOVAKOVIĆ,MIĆUNOVIĆ,BODONJI,AČANSKI,Marinković,Živkucin,Perović,Pokrajac,Lazetić,Petković,Samardžić,Đurović,Arvaji.

Euro Motus-

JOKSIMOVIĆ,ŠOŠO,ROKNIĆ,LAZAREVIĆ,ŽIVIĆ,Kranić,Tepavčević,Kopanja,Dr.Novoselac,Stanojević,Borojević,Jančevski,Sl.Novoselac,Pavlović.