Vesti

Radnički počeo pripreme

Izvor:http://fkradnickinis.rs/
Radnički je juče počeo pripreme za novu sezonu u kojoj ima visoke, evropske ambicije. Trener Milan Rastavac najpre je održao sastanak sa fudbalerima, predočio im šta ih očekuje u narednom periodu, a potom ih izveo na glavni teren stadiona Čair, gde su vodeću ulogu preuzeli njegovi pomoćnici.

Prvom treningu prisustvovali su sledeći igrači: Ivan Konovalov, Miloš Perić, Dimitrije Đorđević, Milorad Kojić (golmani), Nikola Stevanović, Radoš Bulatović, Miloš Petrović, Aleksandar Mršević, Miloš Živković, Mladen Mitrović (odbrambeni fudbaleri), Marko Tomić, Andreja Apostolović, Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Petar Krstić, Nikola Petković, Nikola Mitrović, Lazar Anđelković (vezni igrači), Miodrag Todorović, Lazar Mitrović i Marko Branković (napadači).

Prozivci je prisustvovalo i desetak fudbalera „sa strane“, koji žele da se izbore za ugovor, ali dok to i ne učine, njihova imena nećemo objavljivati.

Klub je u pregovorima i sa brojnim drugim igračima, među kojima je i naš dosadašnji levi bek Darko Bulatović, ali i on će se priključiti ostatku tima tek ako se sa njim postigne dogovor o nastavku saradnje.
Ekipu su na Čairu pozdravile i „Meraklije“, a brojne novinarske ekipe okupile su se oko trenera Milana Rastavca, koji je imao „brifing“ uoči početka treninga.

Da li to što ste Vi obavili prozivku znači da ste definisali Vaš status u Radničkom, glasilo je prvo pitanje upućeno šefu stručnog štaba niškog kluba:”Ja trenutno odrađujem ugovor koji već postoji i traje do 30. juna. Još nisam stopostotno definisao svoj status, ali neću ni tako lako otići iz Radničkog “– odgovorio je Rastavac.