Vesti

Radnički ubedljivo protiv Trajala,remi sa Jagodinom

Strelci: Mrkić 31′, L. Mitrović 55′ N. Mitrović 59′ (Radnički); Milosavljević 20′ (Trajal)
Sudija: Nemanja Đurđević
Stadion: Trajal, Kruševac

RADNIČKI: Andrijanić, Anđelković, Živković, Bevab, Uroš Mitrović, Aleksa Jovanović, Apostolović, Petković, Lazar Mitrović, Mordatenko, Mrkić.

U drugom poluvremenu igrali su još: Branković, N. Mitrović.

TRAJAL:  Ratajac, Milosavljević, Vujović, Cvetić, Lisinac, Vujović, Rakić, Milošević, Andrejić, Majdenac (Šljivić), Janković.

U drugom poluvremenu igrali su još: Stojković, Milenković, Petrović, Jakovljević, Ćirković, Gašić, Gavrilović, Jovanović.

Fudbaleri Radničkog sa manjom minutažom u prethodnoj sezoni, kao i oni koji trenutno pokušavaju da se izbore za ugovor sa Radničkim, savladali su u kruševcu ekipu Trajala rezultatom 3:1, i ako je domaći Trajal poveo, Radnički je do kraja meča pokazao sigurnost i upornošću, pre svega na sredini terena došao do ubedljivog trijumfa. Strelci za Radnički bili su Mrkić u 31. minutu, Lazar Mitrović u 55, dok je treći gol postigao Nikola Mitrović u 59. minutu. Za goste se upisao Milosavljević u 20. minutu meča.

RADNIČKI: Kojić, Petrović, Radoš Bulatović, Stanković, Darko Bulatović, Krstić, Arsić, Stojanović, Dušan Živković, (Popara), Jovanović (Listeš), Pavkov.

JAGODINA: Stamenković, Đorđević, Mijatović, Baošić, Miladinović, Cvetković, Đekić, Mustafa, Ivanović, Ristić Petrović.

Na klupi su: Milojević, Vučetić, Nedović, Ivanović, Milošević, Stoicev, Savić, Milisavljević, Tomić.

Prva šansa za Radnički je viđena u 14. minutu, duboku loptu sa leve strane poslao je Aleksandar Jovanović, do nje je došao Pavkov, ali je bio neprecizan. Isti igrač nekoliko trenutaka kasnije ponovo se našao u gol šansi, ovog puta loptu mu je poslao Lazar Arsić.

Mirno je na terenu bilo sve do 28. minuta, kada je Cvetković “makazicama” atraktivno pokušao da savlada Kojića, a mladi golman Radničkog odlično je odreagovao odbivši tu loptu.

U 41. minutu Darko Bulatović pokušao je da proigra Pavkova, igrača koji je do tada zadavao dosta problema odbrani Jagodine, ali napadač Nišlija nije najbolje primio loptu. Do kraja poluvremena, nije bilo promena rezultata, Radnički je kontrolisao igru, imao loptu u nogama, ali je izostala realizacija.

I u drugom poluvremenu se igralo na sredini terena, a prvu izgledniju šansu imao je u 65. minutu Nikola Stanković, koji je nakon pasa Stojanovića oprobao svoj šut, ali je njegov udarac završio u rukama golmana Stamenkovića.

Novajlije su u 70. minutu pokazali zavidan nivo saradnje, Pavkov je poslao loptu do Popare, koji je šalje do Stojanovića, a on izlazi sam ispred golmana “Ćurana” koji je krajnjim naporom sačuvao svoju mrežu.

Već u sledećem napadu Jagodinci su imali šansu, ali je Kojić blagovremeno istrčao i otklonio opasnost po gol Radničkog.

 

Izvor:fkradnickinis.rs