Vesti

Radnički(N)-Dinamo(V) 1-1

Leskovac, 20. jula.
Stadion Dubočice.
Strelci: -0:1 Cvetković 5. -1:1 Petković 39.

RADNIČKI: Perić (od 67. Nikola Stojiljković), Anđelković (od 46. Mladen Mitrović), Stevanović (od 66. Stefan Stojiljković), Kartal, Uroš Mitrović (od 66. Ivanov), Milanović (od 66. Aleksa Jovanović), Petković (od 46. Nikola Mitrović), Listeš (od 46. Branković), Mordatenko, D. Živković, Lazar Mitrović (od 46. Petar Bogdanović).

DINAMO: Grujičić, Anđelković, Tošić, Zucović, Kostić, Stavrić, Mitić, Cvetković, Segun, Popović, Đorđević.
Igrali su još: Jović, Milanović, Arsić, Parezanović, Karapandžić, Stojiljković, Veličković i Petrović.

Vranjanci su bili agilniji u početku utakmice i takav pristup doneo im je rano vođstvo. Do gola su mogli već u trećem minutu, kada je neugodan šut sa 12 metara Perić uspeo da odbrani, ali dva minuta kasnije to mu nije uspelo. No, situacija kod vodećeg gola Dinama je u najmanju ruku bila sumnjiva, jer su se, iznenada, čak trojica trojica igrača u žutim dresovima našla ispred Perića. Ipak, sudija je dozvolio da se igra nastavi, a Miloš Cvetković je savladao golmana Radničkog za vođstvo Dinama 1:0.

Radnički je izjednačio u 39. minutu, kada je konačno krunisao terensku nadmoć. Nakon centaršuta Živkovića, Lazar Mitrović je šutirao glavom, golman Dinama je samo kratko odbio loptu, prihvatio je Petković i plasirao u mrežu za 1:1.

Izvor:fkradničkinis.rs