Vesti

Rastanak Vojvodine i Lalatovića

Miljenik novosadske publike, sa „Karađorđa“ u sredu ispraćen skandiranjem „Lale majstore vodi nas do titule…“, kako ističe, nema više snage da se bori sa problemima pa je odlučio da napusti Novi Sad.

– Veoma mi je žao što odlazim- kaže Lalatović.- Dođe, na žalost, i taj dan kada čovek jednostavno mora preseča i da se rastane. Mnogo toga se izdešavalo, odlazak jedne Uprave pre četiri meseca, sada i druge, igrači bez plate, veoma nezadovoljni otišli na pauzu, klub opet u blokadi… Umorio sam se i nemam snage da se borim. Nije lako raditi u Vojvodini, velikom klubu gde sam proveo najlepšu trenersku godinu uz sjajne igrače i navijače.

Lalatović ističe da odlazi uzdignute glave i u prvi plan ističe zasluge fudbalera koju su snaga kluba.

– Na njima je da nastave sa radom i tu nema brige. Što se mene tiče, videćemo. Potreban mi je odmor i vreme sa porodicom. Da je Uprava, s kojom sam imao sjajnu saradnju, ostala da rukovodi klubom, do rastanka ne bi došlo i sigurno bih ostao. Na poslovnom planu nemam trenutno ništa a ponude ako uslede, imaću pravo da biram- zaključio je Lalatović uz napomenu da bi želeo ponovo, jednog dana, da bude trener Vojvodine.

novosti.rs