Vesti

Remi Borca sa Makedonijom

Fudbaleri Borca su u drugom kontrolnom meču na pripremama na Ohridu igrali 1:1 sa makedonskim prvoligašem Makedonija GP iz Skoplja.

Borac je do vođstva stigao u 55.minutu kada je akciju započeo Kostić, Marković kao rukom centrirao sa desne strane, a Mihajlović efektno pogodio glavom za 1:0. Taj pogodak je trgnuo igrače trenera Jovice Kneževića pa su u 59.minutu propustili prvu šansu za izjednačenje kada je Jašarovski sa 7-8 metara iz poluvoleja šutirao pored gola Aleksića. Šansu da duplira vođstvo i osigura pobedu Čačana propustio je Zoćević posle odličnog prodora Mihajlovića po desnoj strani. Posle svih propuštenih šansi , kazna je stigla u 68.minutu. Gužvu i zbunjenost u kaznenom prostoru iskoristio je Fetahi koji sa 4-5 metara ubacio loptu u mrežu Aleksića. Do kraja pritisak pred golom borbenih Skopljanaca nije urodio plodom pa se susret završen 1:1.

Borac je utakmicu počeo u sastavu: Mišić, Marković, Ignjatijević, Sretenović, Drašković, Kostić, Delić, Zoćević, Živanović, Tiago, Mihajlović. U nastavku su priliku dobili Aleksić, Obradović, Marinković, Savić, Stanković, Anđelković, Sajčić, Kočović, Ivanov, Punoševac i Marčić .

izvor i foto:boracfk.com