Vesti

Remi Nišlija i Nikšićana

Strelci: Pavkov 65′ iz penala i 90’ (Radnički), Vuković 18′ I Masa 86’ (Sutjeska)

RADNIČKI: Konovalov, R.Bulatović, Petrović, D.Bulatović, Stanković, Krstić, Popara, Stojanović, Arsić, A.Jovanović, Mrkić.
RADNIČKI drugo pol: Perić, U.Mitrović, Stevanović, M. Živković, Anđelković, Aleksa Jovanović, D. Živković, Mordatenko (Listeš od 75′), N. Mitrović, L. Mitrović, Pavkov.

SUTJESKA: Ličina (Giljen), Ćuković, Damjanović, Stjepović, Vučić, Nikolić, Kovačević, Božović, Zarubica, Vuković, Ivanović (Masa).

Već u 2. minutu Sutjeska je imala lepu šansu za vođstvo. Ivanović je, nakon prodora po desnoj strani centrirao, Božović šutirao petom, ali je njegov atraktivan pokušaj osujetio golman Konovalov. Petnaestak minuta kasnije, Zarubica je prošao po desnom boku, umakao odbrani Radničkog, ušao u kazneni prostor i centrirao na peterac, a Vuković je sa par metara ubacio loptu u mrežu. Sutjeska je povela 1:0.

U65. minutu, Radnički je izjednačio. Pavkov je bio bio u naletu, a onda je oboren u kaznenom prostoru i glavni sudija meča Milojević se nije dvoumio, pokazavši na belu tačku. Siguran izvođač najstorže kazne bio je upravo Pavkov i izjednačio rezultat. To je ujedno i prvi gol u dresu Radničkog novog centarfora Nišlija, pristiglog iz Vojvodine – 1:1.

Sutjeska je u 86. minutu ponovo stigla do vođstva, kada je jedan odličan pas izbacio omalenog Japanca Masu “oči u oči” sa Perićem. Napadač Sutjeske znalački je prevario golmana Nišlija i doneo Nikšićanima prednost – 2:1.

No, Radnički se nije mirio sa porazom i u finišu je sve karte bacio u napad. Nagrada za trud stigla je u poslednjim trenucima utakmice, kada je Nikola Petković izveo “slobodnjak”, a Pavkov bio najbolji u skoku i udarcem glavom doneo Radničkom izjednačenje i konačnih – 2:2.

 

Izvor:fkradnickinis.rs