Vesti

Spasić:”Za Borac svaki meč najvažniji”

16.02.2018.

Posle dvomesečmne pauze utakmicama 23.kola se nastavlja prvenstvo Super lige Srbije. Na prolećnoj premijeri fudbaleri Borca u subotu gostuju u Zemunu.

”Šestonedeljni pripremni period je završen i svi naravno sa nestrpljenjem očekujemo nastavak takmičarske sezone. Dobro je poznato da smo cele pripreme odradili u Čačku i ako je nešto bilo pozitivno to je da nas je vreme poslužilo. Takođe moram reći da su igrači pošteno odradili ono što se od njih očekivalo, tako da možemo biti zadovoljni. Ipak, koliko smo spremni i kvalitetni u grčevitoj borbi za opstanak će odgovoriti utakmice koje su pred nama. Ja sam oduvek bio optimista i uprkos teškoj situaciji i sada sam. Verujem da će momci od prvog minuta hrabro ući u svaku utakmicu, u svaki duel i da ćemo ostvariti zacrtani cilj” – rekao je na početku svog obraćanja trener Spasić.

Borac na prvi megdan ovog proleća putuje u dosta teškoj kadrovskoj situaciji. Uz pet novajlija koji još nisu licencirani, izostaće zbog povreda golman Bajić i Obradović.

”Sutra će u protokolu biti omladinaca, a možda i kadeta. Zbog administrativnih problema ne možemo računati na petoricu novajlija i povređene Bajića i Obradovića. To je sigurno veliki hendikep, ali se iz ove kože ne može. Očekujem da igrači koji budu izašli na teren daju sve od sebe i bilop bi kapitalno da u ovakvoj situaciji ostvarimo pozitivan rezultat. Zemun se kao i većina timova pojačao i svakako neće biti lako. Prepuštamo im ulogu favorita, ali to nikako ne znači da sa belom zastavom putujemo u Gornju varoš” – zaključio je Igor Spasić.

izvor:boracfk.com