Vesti

Spremo-“Došao sam da potpišem ugovor..”

Fudbaleri Vojvodine odradili su prvi radni dan na pripremama u Budvi. Posle prepodnevnog laganog trčanja i istezanja, popodnevni trening bio je dosta naporniji i duži i protekao je u uvežbavanju akcija i taktičkih elemenata, a dobrim radom i željom da se nametne isticao se i povratnik u redove “stare dame” – Milan Spremo.

Momak koji je prošao omladinsku školu “Ilija Pantelić” i debitovao za prvi tim u sezoni 2011/12. na utakmici protiv Rada, u prethodne četiri godine nastupao je kao pozajmljen fudbaler u Slogi (Petrovac na Mlavi) i Proleteru, a potom je i ostvario transfere u Celje i Javor. Bio je član U-17, U-19 i U-20 reprezentacije Srbije, a u svom matičnom klubu sada je praktično na novom početku.

Prema njegovim rečima, na pripremama se krenulo sa ozbiljnim radom već od prvog dana, a naporne treninge sigurno olakšava dobra hemija među igračima.

– Moji prvi utisci su super. Drago mi je što sam se vratio u Vojvodinu i nadam se da će sve proteći po planu, odnosno onako kako smo i zamislili. Za sada sve ide kako treba, a atmosfera je stvarno dobra i igrači su pozitivni – kaže Spremo.

Kako si doživeo poziv Vojvodine da se vratiš u njene redove?

– Bilo mi je veoma drago zbog toga. Iz Vojvodine sam otišao u vreme dok su je vodili neki drugi ljudi i zato sam srećan što mi je sadašnja uprava, zajedno sa trenerom, uputila poziv da se vratim. U međuvremenu sam promenio tri-četiri kluba, ali Vojvodina je sigurno najveći klub među njima i znači mi mnogo što sam opet dobio priliku da nastupam za nju.

Kakav je tvoj trenutni status i kada očekuješ da će on definitivno biti rešen?

– Iako se pojavila informacija da sam ja na probi, kada sam razgovarao sa ljudima iz kluba, dogovorili smo se da dođem da treniram, ali da to nije nikakva proba. Došao sam da potpišem ugovor i verujem da će tako i biti.

izvor i foto-fkvojvodina.rs