Vesti

Stanisavljević na Čairu

10.02.2018.

Fudbalski klub Radnički od  je jači za Aleksandra Stanisavljevića, dok je Lazar Arsić napustio ekipu i otišao u novosadsku Vojvodinu.

Stanisavljević je levonogi fudbaler sredine terena, ima 28 godina, a ljubitelji fudbala u Nišu su ga dobro zapamtili sa početka sezone 2014/15, kada je pravom „simultankom“ noseći dres Donjeg Srema srušio Radnički na Čairu i „potpisao“ otkaz tadašnjem treneru Dragoslavu Stepanoviću. Kasnije je blistao u dresu Vojvodine, pre nego što je prešao u grčki Asteras Tripolis. U karijeri je još nastupao za nekoliko austrijskih klubova.

Došao sam u Radnički sa namerom da pomognem klubu da ostvari cilj i izbori nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dobro sam upoznat sa veličinom ovog kluba i njegovim značajem za Niš i južnu Srbiju. Fizički sam spreman i očekujem da od prve utakmice protiv Bačke budem od pomoći novim saigračima i treneru Bobanu Dmitroviću. Nekoliko saigrača odlično poznajem i mislim da neću imati problema sa adaptacijom na novu sredinu– izjavio je Stanisavljević.

izvor i foto:fkradnickinis.rs