Vesti

Stolica želi Evropu

11.01.2017.

Posle tačno 28 dana, kada su odigrali poslednju prvenstvenu utakmicu protiv Spartaka, fudbaleri Vojvodine danas su se ponovo okupili. Nakon što su, podeljeni u dve grupe, tokom prethodna dva dana obavili neophodna lekarska testiranja, crveno-beli su se danas svi zajedno okupili u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku, gde su započeli pripreme za drugi deo sezone.

Vidno raspoložen i nasmejan, prvotimce je u media centru FC “Vujadin Boškov” pozdravio i njihov novi šef Ilija Stolica.

– U svoje lično ime i u ime stručnog štaba, vama i vašim porodicama želim zdravlje, uspeh i sreću u novoj godini. U ovom trenutku, najvažnije mi je to da znate da ćete ovde biti vraćeni na mesto koje vam pripada, što znači da ćete dobiti puno poštovanje i podršku. Dokle god sam ja šef stručnog štaba, vi ćete biti najvažniji u klubu i oni kojima se u svakom trenutku poklanja najveća pažnja. Vi koji ste odrastali uz ovaj klub, kao i mi koji smo došli kasnije, ovde smo zbog ambicija koje Vojvodina nosi sama po sebi. Da bismo to ostvarili, znamo šta nam je činiti – rekao je Stolica.

Na prvom treningu u FC “Vujadin Boškov”, pojavilo se ukupno 23 igrača, a to su:

golmani: Emil Rockov, Nikola Perić, Marko Ilić, Vukašin Pilipović;

odbrana: Ivan Lakićević, Ranko Veselinović, Siniša Saničanin, Nikola Antić, Milan Lazarević, Mladen Devetak;

vezni red: Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Kristijan Živković, Nemanja Subotić, Daniel Avramovski, Luka Vujanović, Vasko Kalezić, Lazar Zličić, Mihajlo Nešković;

napad: Stefan Mihajlović, Milan Mirosavljev, Miloš Zličić, Nikola Gajić.

Opravdano odsutni bili su Damir Kojašević i In-Hjeok Park, koji će se ekipi priključiti naknadno, dok je jedino novo ime za sada napadač Nikola Gajić (19), koji je prošao mlađe kategorije Vojvodine, a prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Cementu iz Beočina.