Vesti

Veselinović-“Potrebno još pojačanja”

07.07.2018.

Posle remija njegovog tima protiv Zvijezde 09 iz Bijeljine, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da je viđen dobar meč i da je zadovoljan sa zalaganjem i angažovanjem svojih igrača.

Zvijezda 09 i Vojvodina danas su igrali nerešeno 2:2 (1:1), u prijateljskom meču odigranom u Ugljeviku.

– Bila je ovo dobra prijateljska utakmica, protiv odličnog protivnika, u lepom fudbalskom ambijentu. Zadovoljan sam angažovanošću igrača, iako je evidentno da nam je ovo tek druga utakmica u pripremnom periodu. Danas je šansu da zaigra dobilo oko 19-20 igrača, među kojima su i šestorica novih, s tim da su nam se Đorđević i Zlomislić tek juče priključili. Sada treba da nastavimo da radimo, kako bismo u preostalim prijateljskim utakmicama do početka prvenstva pokušali da koliko-toliko iskristališemo tim – kaže Veselinović.

On je zadovoljan odnosom prema obavezama koji su prikazali novopridošli fudbaleri, za koje ističe da će vreme pokazati da li će biti prava pojačanja za Vošu.

– Zadovoljan sam time što su debitovali i igrali posle napornog puta, jer ni jedan ni drugi nisu celu noć spavali, a vreme će pokazati da li su i kolika pojačanja za Vojvodinu. Svakako nam je potrebno još pojačanja, a ova utakmica je pokazala da je neophodno da u što kraćem roku pronađemo igrače za još dve pozicije, ako želimo da imamo kvalitetna rešenja i veću konkurenciju – istakao je Veselinović.

Zvijezda 09: Lakić – Babić (od 91. Nikolčić), Filipović (od 83. Omanović), Skahić (od 72. Sibinović), Zlatković (od 46. Vejnović)– Vojinović, Krajišnik (od 72. Tojčić), Huseinbašić (od 72. Parmaković), Osmanagić (od 55. Predragović) – Asentić (od 55. Zekanović), Husić.

Vojvodina: Rockov (od 68. Pilipović) – Stojković (od 72. Lazarević), Veselinović, Đorđević (od 75. Saničanin), Antić (od 81. Devetak) – Zlomislić (od 68. Mirkov) – Milojević (od 75. Pantelić), Arsić (od 40. Mesarović), Đurić (od 75. L. Zličić), Vinsent (od 75. Subotić) – Fofana (od 61. M. Zličić).

izvor i foto-fkvojvodina.rs