Vesti

Veselinović:”Iskupljenje protiv Radničkog”

14.03.2018.

Pred utakmicu sa Radničkim iz Niša, na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima se obratio šef stručnog štaba Miloš Veselinović.

“Imali smo jednu neprijatnu prethodnu nedelju, nismo uspeli da savladamo Mladost iz Lučana na domaćem terenu, onda smo izgubili utakmicu u Zemunu. Takođe imali smo da vidimo i neke stvari koje nismo videli u prethodnim utakmicama. Sve je to normalno i jedan proces upoznavanja i sazrevanja mlađih igrača, ali i onih igrača koji nisu imali neki kontinuitet u ovoj sezoni. Svi ti problemi koji se pojavljuju su smernice, kako bismo trebali da idemo dalje.” – započeo je Miloš Veselinović.

“Poraz je bio neprijatan, ali smo ga arhivirali. Primetili smo stvari koje nisu bile dobre i na kojima treba da radimo. Sada nas čeka potpuno drugačija utakmica. Na domaćem terenu igramo protiv ekipe koja igra sjajno ovo proleće. Uzeli su dosta bodova, te napravili seriju rezultata koja je za respekt. Neće biti lako, ali mislimo da je to jedna prava prilika da se iskupimo i da pokažemo da utakmice poput one sa Zvezdom ili protiv Napretka iz Kruševca nisu bile slučajne i da pokušamo da ih ponovimo već u petak protiv Niša.” – nadovezao se šef stručnog štaba Voždovca.