Vesti

Vojvodina na Zlatiboru

Posle pet sati putovanja, ekspedicija FK Vojvodina doputovala je na Zlatibor. U svojoj staroj bazi, hotelu “Palisad”, crveno-beli će boraviti tokom narednih 10 dana i za to vreme raditi na sticanju željene forme pred početak nove sezone, odnosno prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koji je zakazan već za 29. jun.

Pripreme na jednoj od najlepših planina u Srbiji odradiće ukupno 25 prvotimca, a šef stručnog štaba Radoslav Batak odlučio se da to budu sledeći igrači:

Marko Kordić, Emil Rockov, Vukašin Pilipović, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Mitar Ćuković, Bogdan Planić, Filip Babić, Mladen Devetak, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Nikola Kovačević, Petar Mićin, Aleksandar Mesarović, Filip Malbašić, Džosef Bempah, Nikola Trujić, Nemanja Subotić, Milan Spremo, Uroš Stamenić, Milan Mirosavljev, Luka Vujanović i Kristijan Živković.

Zbog obaveza sa U-20 reprezentacijom Srbije, ekipi će se sutra priključiti Milan Lazarević i Lazar Zličić, dok će Dejan Meleg propustiti pripreme zbog učešća na Evropskom prvenstvu sa mladom reprezentacijom naše zemlje.

izvor i foto-fkvojvodina.rs