Vesti

Voždovac u Sloveniji

 

Stručni štab i fudbaleri Voždovca nalaze se u Sloveniji gde će tokom narednih desetak dana ”brusiti” formu za početak nove sezone. Šef stručnog štaba Bratislav Živković na raspolaganju ima 25 igrača.

Ekspedicija fudbalskog kluba Voždovac preselila se u nedelju u Slovenj Gradec gde je pristigla u popodnevnim satima. Tako će stručni štab i igrači obaviti novu fazu priprema za predstojeći šampionat.

Šef stručnog štaba Bratislav Živković na pripreme je poveo 25 fudbalera:

Popović, Milošević, Čarapić, Varanin, Mihajlov, Puzigaća, Damjanović F., Pavlović M., Petrović, Zec, Oreščanin, Sinđić, Ivković,Purtić, Blagojević, Srećković, Račić, Stuparević, Georgijević, Dražić, Stojanović, Ćirković, Ješić, Kukoljac i Radović.

Slovenija je još jednom domaćin priprema fudbalskom klubu Voždovac, a ulogu organizatora letnjih priprema ”zmajeva” ponovo je preuzela agencija Sport+. Ekipa je smeštena u apartmanima Slovenj Gradec, a igračima su na raspolaganju odličan smeštaj i vrhunski uslovi za trening i relaksaciju.

Do kraja priprema u Sloveniji Voždovac će imati niz kvalitetnih provera, a već su zakazane utakmice sa Poltavom, Volfsberger (Austrija), Zorijom, Rudarom, kao i ”generalna proba” protiv Amkara. Fudbaleri Voždovca se u Beograd vraćaju 15. jula u večernjim časovima.

Foto: fkvozdovac.rs