Vesti

Voždovac-Zorja 0-0

09.02.2018.

Voždovac je imao još jednu odličnu proveru i opet protiv ekipe koja je redovan učesnik grupnih faza evropskih takmičenja. Utakmica je protekla sa puno tempa i dinamike i u dosta izjednačenoj igri, ali pre svega agresivnoj sa obe strane. Imali su Zmajevi šuteve sa disatnce, bila je i primetna želja, ali mreža golmana Zorje je mirovala. Pred sam kraj prvog dela meča pokušavali su Zmajevi isto koliko i Zorija da dođu do vođstva, ali golmani su izlazili kao pobednici na obe strane. Nastavak je doneo sličnu igru sa dosta trčanja, ali i sa dosta borbe na sredini terena. Ipak promene rezultata još uvek nije bilo. Voždovac je pretio iz prekida, ali imao je sreću na golu Luis Felipe.

Voždovac: Knežević, Ćirković, Mihajlov, Gajić, Bulatović, Gavrić, Pavlovski, Luković, Duronjić, Stuparević, Srećković. Igrali su još: Milović, Oreščanin, Zlatković, Mirkailo, Stojanović, Pavlović, Vidaković, Purtić, Stanković, Maksimović, Pavićević, Perović, Ješić.

Zorja: Čuvajev, Da Silva, Kastiljo, Čeberko, Kabajev, Karatin, Kočergin, Ljubenović, Litvin, Sukhar, Bovazati.  Igrali su još: Felipe, Babenko, Karavajev, Čmičik, Svatok, Čečer, Andrieski, Lunev, Kabajev.

izvor:fkvoždovac