Vesti

Zvezda otputovala u Bugarsku

Trener Miodrag Božović na put U grad Šumen, gde će biti smešteni i koji se nalazi na 40 kilometara od Razgrada, poveo je 20 fudbalera.

Na spisku su: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Miloš Cvetković, Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Tomas Fibel, Luis Ibanjez, Mihailo Ristić, Mičel Donald, Damijan La Talek, Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Džon Ruiz, Aleksandar Katai, Pablo Mouče, Ugo Viejira i Predrag Sikimić.

Očekuju nas dva teška duela sa Ludogorecom, znamo da ima kvalitetan tim, u koji je uloženo mnogo novca. Valeta je pokazala da nije kako su je predstavili, a Ludogorec je ozbiljnija ekipa koja je na svim pozicijama jaka. Potrebno nam je više koncentracije jer rano primamo golove, dok sa druge strane nemamo problem sa postizanjem pogodaka“, rekao je Katai Tanjugu.

Zvedina “desetka” smatra da se oseća veliki pritisak zbog velikog uloga koji donosi duel sa bugarskim šampionom.

Veliki je pritisak na nama, svaki početak je težak, a ekipa nije uigrana i u potpunosti spremna. Kada dođe ovakav meč onda je pritisak izraženiji. Idealno je što igramo revanš, nadam se da ćemo izvući pozitivan rezultat u Bugarskoj. U Beogradu nas očekuje puna Marakana i to je veliki plus“.