Lovćen pobeđuje i bez novca

04.12.2018.

Floskula “koliko para, toliko muzike” odavno je poznata. Ali, na Cetinju, zbog situacije u Fudbalskom klubu Lovćen, shodno njihovom karakterističnom smislu za humor izmenili su je u “što manje para, to bolja muzika”.

Lovćen je u poslednja tri meča ostvario dve pobede i remi. U tri utakmice postigao osam gotova, izborio polufinale Kupa, uvećao prednost u odnosu na ,,fenjeraša” na sedam bodova, a od sigurne zone na samo tri poena. Međutim, u prestonici nema euforije. Ne zbog toga što su usresređeni na ono što sledi, već je malo kome do slavlja.

A, zašto? Iz prostog razloga što se zbog finansijske situacije oseća sve veće nezadovoljstvo.

“Za ovih pet meseci tri plate nismo primili. Svesni smo da je teška situacija, da ne može sve biti redovno, ali isto smatramo da je to mnogo. Oseća se, naravno, nezadovoljstvo, posebno kod starijih igrača, jer oni koji su igrali za Lovćen i prošle sezone imaju dugovanja čak i do šest plata. Uz to, ima igrača kojima se duguju rate iz ugovora, a što se tiče premija za ulazak u Prvu ligu o tome tek ne treba trošiti reči”, saopštila je grupa igrača Lovćena Areni juče nakon treninga.

izvor-pobjeda.me