Sloboda bolja od Krupe

04.11.2018.

Fudbaleri Slobode gostovali su u subotu na stadionu Krupa na Vrbasu gde su u okviru utakmice 16. kola BHT Premijer lige BiH pobedili FK Krupa rezultatom 0:1 golom Ivana Barabana u 77. minuti utakmice.

Crveno-crni su imali nešto više od igre, a prvi put su zapretili protivniku u 12. minuti kada šutira Alispahić, ali njegov pokušaj brani golman Krupe. U nastavku utakmice, izabranici Zlatana Nalića pokušali su doći do gola, ali odbrana Krupe sve nalete Crveno-crnih zaustavlja.

Imali su i domaći svoje prilike za gol, a najopasniji su bili u 39. minuti kada je Milanović pokušao udarcem sa distance iznenaditi Vukliša, ali lopta odlazi pored gola tako da se na odmor otišlo bez golova.

U drugom poluvremenu utakmice, prvi je zaprijetio Milanović, ali Vukliš brani njegov pokušaj.

Međutim, Vukliš u 54. minuti pravi nekoliko nesmotrenih poteza te zbog druge javne opomene napušta teren nakon čega na gol Crveno-crnih staje Goran Čokorilo. Iako je Sloboda imala igrača manje u terenu, uspeva doći do vodstva u 77. minuti utakmice.  Livančić sjajno prolazi po desnoj strani, šalje loptu do Barabana koji preciznim udarcem pogađa za vođstvo Slobode rezultatom 0:1.

FK Krupa: Marković, Redžić, Makitan, Lukić, Dujaković, Palić, Nikodijević, Dekić, Savić, Nikolić, Milanović

FK Sloboda Tuzla: Vukliš, Adžem, Pršeš, Baraban, Smajić, Ivetić, Beganović, Čivić, Alispahić, Zukić, Ignjatović

izvor i foto-fksloboda.ba